Kedves Jótevőink!

Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazért a támogatásért, melyet az Mbunda-i árvaház lakóinak megsegítésére szántak.

Idén egy óvoda felépítésére, egy iskola megrongálódott tetőzetének javítására (Kabindában) és 10 db – orvosok, tanítók, atyák számára beszerzendő – motorra gyűjtünk.

Köszönetet mondunk, a havi rendszereséggel érkező anyagi támogatásukért is, mellyel az árvaházban élő gyermekek mindennapjait teszik szebbé.

A program szeretné lehetővé tenni, hogy a támogatók és a támogatott gyermekek személyes kapcsolatba tudjanak lépni egymással.

Amennyiben Önök is szeretnék megismerni azt a kisgyermeket, akit hónapról-hónapra támogatnak, kérjük ezen az internetes oldalon az alábbi linkre kattintva regisztráljanak. Az elérhetőségeik megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy munkatársaink összekapcsolják Önöket egy gyermekkel, akivel lehetőségük nyílik levelezni. Az árvaházban élő gyermekeknek, fiataloknak egyetlen közeli rokonuk sincs, így Önök az ő számukra rendkívül fontos személyekké válhatnak.

Bízunk benne, hogy minél több ilyen személyes kapocs jön létre, s ezzel megadhatjuk a gyermekek számára a legteljesebb odafigyelés ajándékát.